Korte uitleg

Over zwangerenportaal.nl

Zwangerenportaal is het moderne landelijke platform dat verloskundigen en ziekenhuizen gebruiken om te communiceren met hun zwangere cliƫnten en patiƫnten.
Op dit moment gebruikt ruim 50% van de verloskundigenpraktijken en ziekenhuizen in Nederland het zwangerenportaal. Bekijk op de site het overzicht en zoek eventueel naar een aangesloten praktijk bij jou in de buurt, of vraag ons om meer informatie via mail of telefonischVanaf het moment dat een vrouw zich aanmeldt bij haar verloskundige, maakt ze direct een account aan bij zwangerenportaal. Vanaf dat moment ontvangt ze onder andere afspraakherinneringen en kan ze haar eigen medisch dossier inzien.Op zwangerenportaal vindt zij (en haar partner) belangrijke informatie over de ontwikkelingen van haar baby tot aan de benodigdheden voor het kraampakket.
Om haar goed te informeren krijgt ze wekelijks de zwangerschapsmail met de belangrijkste informatie van de zwangerschapsweek waarin zij zich op dat moment bevindt. Haar partner krijgt, indien gewenst, ook deze informatie toegestuurd. Op de site en in de e-mails kunnen relevante advertenties geplaatst worden. In het medisch dossier worden geen advertenties geplaatst.Zwangerenportaal biedt mogelijkheden om via een uiterst betrouwbaar partij - namelijk de zorgverlener - gericht de zwangeren in de buurt te bereiken. Hierbij kijken we naar relevante zwangerschapsweken waarin bijvoorbeeld over uw dienst of product gesproken wordt.

Zo worden de advertenties gepresenteerd op zwangerenportaal.nl