Jonge gezinnen marketing

de Kandeel

Al bijna 30 jaar bedient de Kandeel verschillende instanties en bedrijven bij hun zoektocht naar aanstaande- en jonge gezinnen. Van onze knuffelactie die verzorgd wordt door verloskundigenpraktijken door het hele land, tot aan onze samenwerking met het digitale zwangerenportaal.Wij bereiken de doelgroep tijdig en blijven gaandeweg de hele periode in beeld.


Bereik: 75.000 jonge gezinnen per jaar

Fysieke benadering

De bekende Babyknuffelactie. Door de verloskundig wordt tijdens de eerste zwangerschapscontrole een vrolijke envelop, met of zonder knuffeltje, meegegeven met informatie rond de zwangerschap plus enkele interessante kortingsbonnen.

Bereik: 80.000 jonge gezinnen per jaar

Digitale benadering

Vanaf de eerste inschrijving bij de verloskundigen worden de aanstaande ouders middels het Zwangerenportaal van hun eigen verloskundige geïnformeerd over allerlei zaken rond de zwangerschap en baby's eerste jaar.

Bereik: actief door heel Nederland

Kids Merchandise

Het is belangrijk dat jouw boodschap blijft hangen. Wij kunnen met passende producten een blijvende indruk achterlaten bij ouders en kinderen. Dit wordt bewerkstelligd door producten een sterke uitstraling en aantrekkingskracht te geven, waardoor de beleving wordt vergroot.

Yvonne de Vries

Heb je vragen? Bel of mail mij gerust, ik help je graag.

CONTACT

de Kandeel Tel: 053-4342290 y.devries@kandeel.nl